zondag 18 mei 2014

Adem in... adem uit

Vandaag wil ik het met jullie over stress hebben. De laatste maand en de maand die nu komen gaat, zijn voor mij erg stressvolle momenten. Examens, deadlines, ... Alles lijkt bij elkaar te komen. Daarbovenop weet elke vezel van mijn idiote lichaam dat die stress en drukte alleen maar zal toenemen. Daarom is het belangrijk om eens goed te kunnen ontspannen (ik lijk Sonja Kimpen wel). Hier volgen de zeven stappen naar relaxatie van überspecialist Eva.


 • Kijk naar de titel van de blogpost en voer het uit.
 • Ga eens in bad. Ik neem maximum twee keer per jaar een bad (ik douch wel hoor). Want ik voel me altijd intens schuldig als ik al dat water hoor lopen. Maar doordat die baden zo speciaal zijn, ga je ze ook meer appreciëren. 


 • Doe je berenpyjama aan en kruip lekker vroeg in bed.

 • Als je de slaap nog niet kan vatten, lees dan een een ontspannend boek. Maar niet te lang, hé!

 • En als dat nog niet gewerkt heeft, moeten we de grote middelen inzetten. Luister naar volgend filmpje, sta recht en begin als een gek hierop te bewegen.
 • Nog steeds niet ontspannen? Hier komt de godzilla onder de ontspanningsmogelijkheden. 


Ik zag dit filmpje voor het eerst in de tsjokvolle computerzaal van mijn school. Mijn gegniffel leverde serieus wat vreemde blikken op, maar kon mij het veel schelen, ik had de beste 2 minuten en 23 seconden van mijn dag gehad.

Nog meer ontspanningstechnieken? Ik hoor ze graag :)

4 opmerkingen:

 1. Oeh, sexy blote benen in bad foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die honden in knuffels zijn echt supergrappig! :D Succes met de stressmaand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, goeie tips! Bij mij werkt gewoon eens lekker alles er uit brullen ook wel eens. Dus gewoon een goed nummer vinden, onder de douche kruipen en dan dat nummer keihard meebrullen. Of in de auto, als ik aan 't rijden ben. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen