zondag 21 oktober 2012

Geachte mensen van de nieuwe tv-zender VIER

Ik volg de avonturen van uw productiehuis al sinds jaar en dag. Een tijdje geleden echter gebeurde er iets wat me zeer bedroefd maakte: een nieuw tv-seizoen. Een nieuw tv-seizoen op een nieuw tv-kanaal met allemaal steengoede programma's die ik vorig jaar nog kon bekijken, maar nu niet meer. Waarom? Wel, ik ben een van de mensen van het uitstervende ras zonder kabel. Ja, dit bestaat nog steeds.
Bijgevolg kan ik dus enkel naar de VRT kijken, maar niet naar jullie steengoede programma's. Want dat zijn ze: fantastisch, geweldig, goed gemaakt,... Dat beweren toch de mensen rondom mij mét kabel die maar al te graag godganse dagen over jullie programmatie praten.
Zoals jullie dus kunnen opmaken geraak ik achtergesteld op deze wereld en dat is geheel en alleen te wijden aan jullie snode plannen om meer geld te verdienen. Daarom vraag ik jullie, met lichte dwang, om mij gratis toegang te verschaffen tot uw nieuwe, grandioze tv-kanaal.

Alvast bedankt
Mejuffer Eva Cabuy

1 opmerking:

  1. Haaa, dat suckt! Allez seg, dat zo'n mensen nog bestaan ;-) Ik vind mejuffer echt zo'n leuk woord! en ah, tof in Mechelen hoor! Kzit daar nu op school, doe journalistiek :)

    BeantwoordenVerwijderen