woensdag 14 november 2012

Washi-tape

Ja, het is zover, uiteindelijk heeft het zelf mij besmet! HET GEVREESDE WASHI-TAPE VIRUS!! Klinkt nogal gevaarlijk hé, awel en dat is het ook. Een grote tip, hou uw portemonnee goed gesloten en denk eerst na of je die dingen allemaal wel nodig hebt! Anders ben ik bang dat je heel het internet kan leegkopen. Dat is het grote nadeel: je vind (amper) washi-tape in de gewone winkel. Daarmee bedoel ik in de niet-virtuele wereld...

Dankzij deze dame leerde ik washi-tape kennen en nu moet ik eerlijk toegeven dames en heren (of wellicht enkel dames) dat ik niet meteen verkocht was... Ik begreep het niet zo goed, waarom ongeveer 3 euro betalen voor een rolletje bedrukte plakband. Hier is het simpele antwoord: omdat het niet zomaar plakband is! Het is veel meer dan dat, je kan er zoveel mee doen. Weet je wat, ik stop met praten en laat de beelden spreken. Want het is en blijft zoals ze zeggen: "Een beeld zegt meer dan 1000 woorden."Als dit niet supercool is dan ben ik de tante van Napoleon! Jammer genoeg zal ik dat thuis niet mogen proberen om mijn toetsenbord zo op te pimpen :(

Natuurlijk kan je ook je cadeautjes er heel mooi mee maken (is dat niet waarom ze washi-tape hebben uitgevonden?) Een heel leuke tip aangezien het bijna weer Kerstmis en Nieuwjaar is.


 Vlaggetjes! Supergemakkelijk én superleuk.

Kinderbestek, al denk ik niet dat je deze in de vaatwasser mag steken.


Dat is toch echt enorm handig! Ik denk dat ik deze wel ga uitvoeren.Als laatste om jullie helemaal warm te maken (en te laten kwijlen) een gigantische, indrukwekkende, jaloersmakende washi-tape collectie!


1 opmerking:

  1. Ik was er eerst ook niet zo voor, maar nu ben ik verkocht ;) ik heb ook goedkopere plastieken tape, 6 rolletjes voor €1!

    BeantwoordenVerwijderen