donderdag 11 juli 2013

Leuke post!

Zo'n jaar geleden startte ik met mijn postproject, een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Ik raad nog steeds iedereen met een creatieve geest aan om er ook aan te beginnen. De laatste tijd kreeg ik maar bitter weinig post. Komt door de examens, zo dacht ik... Nou ja, blijkt dat er een aantal mensen hebben afgehaakt. Heel jammer want het was zo leuk brieven met hen te schrijven. Maar ik heb nog steeds een heel aantal andere leuke mensen waarmee ik schrijf hé!


 Van Deborah kreeg ik een leuke brief met een superschattig gehaakt uiltje erbij

Na lang wachten kreeg ik nog eens een levend teken van Laura, maar met die geweldige brief is dat haar kei hard vergeven! Een erg mooie envelop en leuke goodies bij de brief. Een kaartje uit london, kaarten van een kwartetspel over auto's en mijn favoriet een oude sticker van een of andere club uit Olmen.


Naar Nathalie stuurde ik deze brief. Ik haalde mijn meeste meisjesachtige washi-tape boven, want daar houd zij wel van :)

 
Ik stuurde deze brief naar Deborah in een envelop die ik kreeg van Magda. Normaal gezien bind ik de brief nooit samen, maar steek ik alles los in de envelop. Deze keer deed ik dat wel en ik dacht zo stilletjes in mijn hoofd dat het wel leuk was om daar een fotootje van te nemen.


Op de brief van Laura amuseerde ik mij met mijn nieuwe gedroogde bloemen en voelde ik me een beetje te Frans na het Frans examen zodat ik mijn paginanummering en français deed. En wat moet je doen met al dat kaftpapier? Maak er gewoon envelopjes mee!


And last but not least, Marijke van de blog Goesting zit in Parijs en vroeg om haar verblijf daar op te leuken door een briefje te sturen. U vraagt, wij draaien! (Ik ben stiekem heel heel heel heel erg trots op die envelop)Dat was het weer voor vandaag. Door al die mensen die gestopt zijn met schrijven heb ik me ingeschreven voor Tante Jannie's Postkamer. Een heel fijn initiatief, neem maar eens een kijkje!

7 opmerkingen:

 1. Ik heb u brief aangekregen!! Merci :)! En ge moogt zeker en vast trots zijn op die envelop! De mooiste die ik ooit al gekregen heb! Ik probeer zo snel mogelijk een briefje terug te schrijven ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, wat jammer dat er mensen gestopt zijn. Zou je het leuk vinden om met mij te schrijven? Ik vind het ook heel leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige brieven! Ik moet binnenkort echt postcrossing weer oppakken, dat is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeel toffe brieven Eva, fijn dat ge ook nog altijd vlijtig aan het schrijven bent! Die gedroogde bloemetjes, wauuuw! Moet ik dringend ook nog eens doen! En uw briefje aan Marijke is ook helemaal 'da bomb'! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zeker leuk, Tante Jannies Postkamer, want daardoor ontving ik post van je. Dank!!

  Elke maandag blog ik over verstuurde en ontvangen post, neem maar eens een kijkje op
  Www.ateliereem.blogspot.com

  Groetjes, Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Eva, wat maak je leuke snailmail.
  Je hebt er een volger bij hoor!

  BeantwoordenVerwijderen