zondag 1 september 2013

boeken kaften

Met goeie moed vertrok ik woensdagochtend naar school om mijn boeken op te halen. Iets in mij begon te kriebelen en gaf aan dat ik eigenlijk best wel weer zin had in school, wat meteen een instant gevoel van schuld opbracht. Ik weet ook niet waarom, mijn brein is vreemd.
In ieder geval, op het moment dat ik helemaal achteraan in een ellenlange rij moest aanschuiven maakte dat gevoel plaats voor irritatie. Ruikt het hier altijd zo muf? Moet die mevrouw achter mij echt de hele tijd zitten zuchten? Zijn die meisjes vooraan in de rij nu over mij bezig?
Enfin, nadat ik ontdekte dat ik mijn iPod bij had en een stukje dramatische Tsjaikovski opzette werd het al iets dragelijker.
Eens mijn boeken betaald en die muffe school uit fietste ik naar de Hema voor kaftpapier, want ik had er mooie rollen zien liggen. Wat blijkt dat ik nog kon kiezen tussen zwart met ruiten of bruin. Ik koos voor bruin en mijn humeur werd plots beter toen ik besefte wat ik allemaal met dat kaftpapier kon doen!

Toen ik weer thuis kwam vloog ik erin en met een leuk muziekje eronder begon ik als een razende mijn boeken te kaften. De school was mild en gaf me zes boeken die gekaft dienen te worden.
Na het saaie stuk begon het leuke stuk, ik haalde mijn stempels, washi-tape, stiften,... uit de kast en begon eraan.
Aanschouw mijn creaties:
 Die met de ankers beschouw ik als mijn favoriet. De stempel is hetzelfde als het jurkje, dus als ik beslis om dat eens te dragen op school ben ik assorti met mijn boek.


 Mijn labelmaker mocht ook niet ontbreken.



Ziezo, hopelijk fleuren mijn vrolijke kaften mijn lessen ook wat op.
Nog een fijne zondag ;)

10 opmerkingen:

 1. Wow! Ik ben vooral fan van je boeken Engels en Geschiedenis. Als je nu niet gaat rocken op school weet ik het ook niet meer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg er zin van om zelf boeken te gaan kaften/versieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan!
  Ben 'jaloers' op je mooie handschrift...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Good luck met je nieuwe schooljaar! oh wat mis ik het om men boeken te kaften!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh da's keimooi gedaan Eva :) Ik krijg morgen mijn boeken, dus ik ga ook meteen beginnen met kaften als ik thuis ben. Ik had nog wel leuk bloemetjespapier bij de Hema gevonden ;) Dat is ook vrijwel het enige positieve aan school, dat kaften.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh ja boeken kaften! zalig :D
  ik heb dat bruin papier van de hema ook, supermooi en supergoed om te versieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh ja boeken kaften! zalig :D
  ik heb dat bruin papier van de hema ook, supermooi en supergoed om te versieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo ga je weer met plezier aan de studie. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik dit zie dan wens ik echt dat ik ook weer op school zat... Ik zou mijn boeken nu zoveel toffer kunnen kaften en versieren dan vroeger! Wat een inspiratie! Dat heb je echt super tof en mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen