zondag 29 september 2013

Inpakmania

Ik vermoed dat alle ouders van mijn vrienden jaren geleden een pact gesloten hebben. Een pact om mij financieel uit te zuigen. Op een dag zijn ze allemaal bij elkaar gaan zitten en hebben ze besloten om bij de ooievaar (want dat is toch hoe kindjes gemaakt worden?...) kindjes te bestellen die allemaal in de zomervakantie afgeleverd worden. Opdat ik, wanneer ik de leeftijd bereikt heb dat ik van mijn eigen geld cadeaus moet kopen, al mijn geld daaraan moet uitgeven. Zodat ik het me niet meer kan permiteren om een keer op café te gaan of iets dergelijks. Jep, zo moet het gebeurd zijn.
Maar ze hadden er niet op gerekend dat ik zo'n Handige Hanriette (da's de feministische tegenhanger van Handige Harry) zou worden. Nu kan ik allemaal zelf cadeautjes maken die behoorlijk budgetvriendelijk zijn. Eat that, ouders!
Nou, alle gekheid op een stokje, wat ik nog het leukste vind aan al die pakjes, is het inpakken. Een cadeau inpakken maakt het helemaal af, dus je moet er ook wat aandacht aan besteden. En van dat saai inpakpapier met ballonnen, kerstbomen of hartjes naargelang de gelegenheid is zo onpersoonlijk. Daarom gebruik ik altijd andere dingen om mijn cadeaus in te pakken.Een bladzijde uit een oude encyclopedie bijvoorbeeld. Of een stuk van de wereldkaart, of een prent van een indiaan. Uiteraard ook altijd goed veel washi-tape aanbrengen!

Iets anders leuk om mee in te pakken is gewoon bruin craftpapier. Nadien kan je je pakje dan naar hartenlust versieren.

Of heeft je vriendin een of andere voorliefde voor een of andere celebrity. Maak er dan gebruik van!


Vergeet ook vooral niet deel te nemen aan de give-away!

11 opmerkingen:

 1. Jeetje, gaaf gedaan. Krijg helemaal inspiratie om een cadeautje in te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die cadeautjes inpakken erg belangrijk vind, anderen verklaren me altijd voor gek omdat het om de inhoud gaat maar waarom zou de buitenkant er niet leuk uit mogen zien? En ik moest erg lachen om je feministische trekken.. De handige hanriette ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke manier van inpakken. Thanks voor de tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke feestjes om te krijgen ! Leuk gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :) superleuk! Vooral Ryan Gosling.... :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige inpakkunsten! De Ryan kan mij ook wel krijgen, amai...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha geweldig opgelost! Dit is toch ook vele malen leuker om te krijgen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalige pakjes allemaal! Ik heb een tijdje terug nog veel nieuwe inpakspulletjes gekocht maar waarom zijn zo goed als al mijn vrienden jarig in de lente en zomer??? Nu moet ik nog zo lang wachten voor ik het kan gebruiken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, wat leuk ingepakt! Ik hou van inpakken, kan een cadeautje ZOveel leuker maken!:)

  BeantwoordenVerwijderen