woensdag 27 november 2013

Snailmailupdate

Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie nog voorzien heb van de vorderingen van mijn snailmailgebeuren... Ik heb niet stilgezeten, laat ons het zo zeggen.

Naar Moniek (via TJP)

Dit was mijn laatste brief dat ik via TJP gestuurd heb, ik deed altijd heel erg mijn best om leuke post te verzenden maar kreeg nooit echt mijn smaak qua goodies terug. Jammer...

Naar Laura (België)

Best wel trots op de envelop. *memo aan mezelf: plak het etiket eens meer in het midden van de omslag, dat ziet er goed uit.*

Naar Laura (NL)


Het begint hier verwarrend te worden met al die Laura's! In ieder geval, de Nederlandse Laura is mijn nieuwe penvriendin. Jammer genoeg kreeg ik nog niets terug, maar ik wacht vol spanning ;)

Naar Deborah
Dit was mijn eerste briefje naar Deborah sinds ze als uitwisselingsstudente in Engeland zit.

Naar Laura (België)


Laura was jarig en dat vraagt om kaarsjes!

Van Laura (België
 Ondertussen kreeg ik ook twee brieven van Laura.


Van Deborah
Meest schattige kattenkaartje ooit gezien!

13 opmerkingen:

 1. Ah, leuke post! Ik word hier zo blij van :) Ik heb vorige week mijn eerste brief ontvangen, supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post ontvangen en verstuurd !
  Ik ben ook lid van TJP, al een poos even niets meer gedaan vanwege tijdgebrek. Ik probeer altijd persoonlijke post te sturen. Meestal lukt dat wel, maar het is toch ook wel eens moeilijk, zeker als de ander geen blog heeft. Ik krijg ook weleens post die ik wat minder leuk vind máár ik weet ook dat de ander daar waarschijnlijk toch best veel tijd in heeft gestoken, zelfs met een kaartje ben ik al blij. Het gaat mij om de aandacht, niet om de goodies. Ik ga weer een adres opvragen... wie weet mag ik jou wat sturen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je stopt met TJP. Ik ben net begonnen en had je graag eens getroffen.
  Wat een leuke zakjes van die speelkaarten trouwens (Laura) en hoe je de kaarsjes hebt "verpakt"!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier de Nederlandse Laura. Er komt wel een pakketje hoor! Zit alleen in een nare periode van mijn studie. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier de Nederlandse Laura. Er komt wel een pakketje hoor! Zit alleen in een nare periode van mijn studie. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk al die post! Ik zie dat je net als ik dol op bent op zelfgemaakte enveloppe met papier uit de Flow en masking tape :) Ook ik twijfel een beetje of ik door zal gaan met TJP, heb al paar weken geen adres meer aangevraagd. Er stond ineens op de website dat het echt gaat om de brief en de bedoeling is voor max 50 gram te versturen maar dat vind ik jammer want je schrijft tenslotte maar 1x naar een onbekend iemand...wat moet je dan allemaal schrijven? En met 50 gram kan je niet zo veel vind ik en ik tref vaker iemand zonder dan met blog en dat is minder leuk ja.
  Aan de andere kant heb ik wel een paar keer hele leuke post gehad; niet altijd mijn smaak natuurlijk maar het gaat mij erom dat je kunt zien dat de ander er ook veel aandacht aan besteedt heeft ;) en vind ik het vooral mega leuk om te maken en toen ik een keer weer een adres kreeg zonder blog stond er wel een enorme lijst bij met wat diegene leuk vond dus kon ik ''los'' gaan en al die enthousiaste mails na ontvangst is ook tof ;)
  Ik twijfel wel eens om een snail mail maatje op te zoeken want je schijnt daar ook facebookgroepen voor te hebben, jij hebt nu ook een vaste penvriendin las ik...via welke weg als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit ook op de snail mail groep van FB en dat bevalt een stuk beter dan TJP. gewoon eens gaan kijken Marleen!

   Verwijderen
 7. Moh zo leuk allemaal! Als ik ooit eens een bijzondere brief moet versturen kom ik hier zeker inspiratie op doen voor de envelop! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik zou ook super graag een penvriendin hebben
  Ps wat is tjp :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind vooral de snail aan de Nederlandse Laura zo mooi!!! Echt prachtig!
  Ik ben ook niet zo positief meer over TJP, ik krijg vaker iets wat ik niet leuk vind dan snail mail die ik wel mooi vind. Nu kan het zijn dat je andere smaak hebt, maar dan kan ik dat toch waarderen, maar echt snel in elkaar geflanste snail of met alleen maar gekochte kant en klaar dingen heb ik dan weer niks. Ik verstuur nu het meest via de snail mail FB pagina. Ook niet allemaal mijn smaak, maar weet ook niet zo goed hoe ik anders aan adressen moet komen. Ook zou ik wel graag een vaste penvriendin willen, maar heb nog niet met iemand DE klik gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke brieven joh c: zoveel beter dan
  een smsje of email. Dit is gewoon persoonlijk!
  Leuke postpapier enzo ^^ Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne post heb je verstuurd. Ik ben weg van de close up postzegels en de Time flies quote!

  BeantwoordenVerwijderen