zondag 19 januari 2014

Ik snailmail, hij/zij snailmailt, wij snailmailen

Sinds ik sporadisch (lees niet meer) nog een brief stuur via TJP is mijn brievenbus vaak dagen achter elkaar angstvallig leeg gebleven. Ergens brengt het ook rust, eventjes rustiger aandoen kan nooit kwaad. Al is mijn dagelijkse leven als een razende voorbij aan het lopen, mijn postleven slentert langzaam voorbij en kan eventjes tot zichzelf komen. Dat is helemaal niet slecht, want zo is er meer ruimte voor creativiteit.Zo is er ook tijd om in contact te komen met nieuwe postvriendjes zoals Marieke.
Wat ik stuurde naar Marieke:

En ze stuurde mij ook mooie dingen terug.

 Supercute deze pop-upkaart. En toen ik de pleisters zag kon ik enkel een langgerekte "Ooooh" uitbrengen.

Maar er zijn ook snailmailvriendschappen van een tijdje langer die onderhouden moeten worden. Bijvoorbeeld met Deborah, mijn eerste snailmailmaatje ooit. Wat ik naar haar stuurde (maar ze niet gekregen heeft...) 't Is toch wel jammer deze mooie brieven de weg niet vinden naar de bestemming.En wat ik van haar kreeg:

En als laatste, een beetje buiten de categorie post, maakte ik een verjaardagskaart voor een vriendin van mij die jarig was. Ahja, natuurlijk was ze jarig, anders had ik geen verjaardagskaart met taart erop gemaakt.

Nog een fijne zondag allemaal ;)

7 opmerkingen:

 1. Je bent echt zo creatief hè, en je snailmail vriendinnen trouwens ook! enorm leuk allemaal. Die pleisters met hartjes zijn echt te schattig :)

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke post hoor!! Balen dat er toch het e.e.a. niet aankomt, ik kan erover meepraten jammer genoeg.
  Sinds dit jaar heb ik het post versturen via TJP weer een beetje opgepakt, ik kan er juist wel rust in vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai! Die van uw eerste envelop lijkt zo hard op Nathalie Meskens! En aha dat pop-upkaartje is kei schattig! Spijtig dat je brief niet is aangekomen, ik heb meestal geluk met de post! Nog maar één keer een brief gehad die niet is aangekomen op zijn bestemming...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonde zeg dat die ene niet aankwam! & Supergrappig die hangende man!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. woow superleuke dingen verstuur jij!!
  hoe kom je aan dat mooie papier waar jij je brieven op schrijft?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben zo blij dat mijn brief toch nog aangekomen is! Heeft er wel even over geduurd, maar toch. En ik vond jouw brief echt top, zulke leuke dingen zaten er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat maak je toch een prachtige snailmails! (en je ontvangt ook heel mooie trouwens haha)

  BeantwoordenVerwijderen