zondag 25 mei 2014

Hoera, post! Dansen, dansen!

Kijk eens aan begot, elke week zijn er hier al braafjes 2 berichten verschenen. Krijg ik nu een koekje?
Nee, even serieus, ik heb het dus iets of wat rustiger, en dus ook de tijd gevonden om enkele brieven terug te schrijven. En ik zou een onmens zijn mocht ik die niet met jullie delen.

Naar Autumn Echo (USA)
Heb je het al ooit voorgehad, je praat/schrijft voor het eerst met een persoon en je hebt meteen het gevoel dat het echt gaat klikken tussen jullie? Wel, dat gevoel heb ik dus met Autumn Echo. Een even knotsgekke persoon als mezelf vinden is moeilijk, maar ik denk dat zij toch dicht in de buurt zit.Naar Laura (BE)
Lieve Laura schreef eindelijk terug, en kon ik me weer lekker uitleven. Ik denk dat zij de enige is bij wie ik het aandurf om haar een roze tijger te noemen.

Naar Anna (PO)
Anna had mij echt al een eeuwigheid geleden een brief gestuurd. Ze vroeg daar nog hoe ik mijn nieuwjaar ging vieren. Aiai, procrastination...


Van Laura (BE)
Laura heeft een gave, ze weet namelijk perfect wanneer mijn notitieboekjes vol zijn en stuurt er dan stipt op tijd een nieuwe. En uiteraard heb ik zin om een danske te placeren!

Van Deborah (NL)
Deborah stuurde een zelfmaakpakketje op voor de allerschattigste knuffeltjes ooit. Gaat zeker op de "to diy list".

Van Laura (NL)
Woehoew, een ware wildgroei aan de naam Laura zeg! Zij stuurde mij een erg erg mooi kaartje.


Ziezo, dat was het alweer. Nog een fijne zondag. Ik kruip weer achter mijn boeken :)

3 opmerkingen:

  1. Leuk om mijn post te zien staan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik heb een tijdje aan Postcrossing gedaan, leuk om kaartjes van over de hele wereld te ontvangen! Maar de procrastination schoot ook daarbij in, zonde eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen